Без пловдивско и софийско дерби на полуфиналите за Купата


Без пловдивско и софийско дерби на полуфиналите за Купата
Снимка: БГНЕС

12239 0

Станаха ясни двете двойки за полуфиналите в Купата на България. Пловдивските и софийските отбори ще се изправят един срещу друг, като Ботев Пловдив е домакин на ЦСКА в първата среща, а Локомотив приема Левски.В реваншите софийските отбори са домакини.

Датите за провеждането са 7-9 април и 21-23 април, но са условни, предвид обстановката в страната с коронавируса и може да претърпят промени. Миналата година "канарчетата" и "червените" отново играха на полуфинал, като изиграха много драматични двубои, а Ботев Пд успя да стигне до финала, където обаче загуби от Локомотив Пловдив.

Полуфиналните двойки:

Ботев Пловдив - ЦСКА

Локомотив Пловдив - Левски

ПРЕДИ ЖРЕБИЯ

Жребият ще бъде изтеглен от 18:30 часа, като на него няма да присъстват официални лица във връзка с мерките срещу разпространението на коронавируса. Първоначално жребият бе насрочен за тази сутрин във футболната централа в Бояна, но впоследствие настъпиха промени.

Носителят на Купата Локомотив отстрани втородивизионния ЦСКА 1948 на четвъртфиналите, докато ЦСКА отстрани Ботев Враца, а Ботев Пд се справи с тима на Ботев Гълъбово. Най-тежката задача бе за отбора на Левски, който отстрани шампиона на България Лудогорец след изпълнения на дузпи на "Герена".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички