Синдикът на ЦСКА Дора Милева: Не се плаша от работа, Левски да идва


Синдикът на ЦСКА Дора Милева: Не се плаша от работа, Левски да идва
Снимка: БГНЕС

2079 0

Синдикът на фалиралото преди почти 4 години дружество "ПФК ЦСКА АД" - Дора Милева, изрази готовността си да поеме нов подобен случай, ако големият враг на "армейците" - Левски, последва съдбата на "червените" и обяви несъстоятелност.

"Не се плаша от работа. Опитах се да спася ЦСКА. Левски да идва, но подобен развой на събитията не е добър. Това убива държавата. Не вярвам да се стигне до несъстоятелност на Левски. Мисля, че вече са се намерили хора, които ще издържат клуба" - сподели тя пред "Спортал".

Милева коментира и ситуацията с разплащането към кредиторите на гореспоменатото дружество, което започна преди повече от половин година: "Седем месеца по-късно все още има хора, които не са си потърсили парите. Един от тях е Атанас Борносузов".

Припомняме, че по-рано днес собственикът на хазартната платформа "Ефбет" Цветомир Найденов призна, че той и семейството му са дарили половин милион лева на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички