Найденов и семейството му дарили половин милион лева на Левски


Найденов и семейството му дарили половин милион лева на Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

1571 0

Собственикът на хазартната платформа "Ефбет" Цветомир Найденов направи повече от любопитно разкритие за това как той и неговото семейство са дарили на Левски около половин милион лева през последната година. Това е станало факт, въпреки че компанията не беше спонсор на клуба след идването на Васил Божков в клуба, а генерален спонсор бе "Националната лотария". 

Найденов, чиито разкрития подпомогнаха това да бъдат повдигнати 11 обвинения срещу собственика на "Нове Холдинг", каза, че е искал да подкрепи Левски, но в разговор с Константин Папазов баскетболният специалист, борещ се за оцеляването на "сините", му е споделил, че не е морално на този етап компанията да подпомага Левски. 

"Тити каза, че не е морално да подкрепяме Левски след Божков. Така че, ще се съобразим с неговото изказване. Но тук ще ви разкрия нещо интересно. След като ни махнаха спонсорството от Левски, в продължение на една година – от януари 2019 до януари 2020 година, моята фамилия Найденови даряваше по 41 000 лева на Левски всеки месец. Това общо прави малко под 500 000 лева и искам да уточня - ставаше въпрос за дарени пари, а не под формата на реклама и спонсорство. Това бяха дарени пари", каза Найденов пред информационна агенция "Блиц". 

Междувременно той отправи предупреждение към Папазов, че трябва да има едно наум за Васил Божков и обещанието, което е дал. В същото време беше категоричен, че "синя" България може да вярва на човека, собственоръчно спасил баскетболния Левски от фалит. 

В любопитния материал за "Блиц" собственикът на Ефбет разкри и как е възможно обединение между ЦСКА 1948 и ЦСКА-София (вижте подробности тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички