Цветомир Найденов: Тити да има едно наум с Божков


Цветомир Найденов: Тити да има едно наум с Божков
Снимка: БГНЕС

4295 0

Собственикът на Efbet и един от най-големите спонсори на българския футбол Цветомир Найденов даде интервю пред БЛИЦ. Той коментира ситуацията във футболния Левски, като заяви, че поддържа връзка с Тити Папазов и смята, че той има решение на проблемите в „синия“ лагер.

„Информирам се за ситуацията като футболен фен. Тити ми се вижда оптимист и че има решение на проблема. Аз го познавам като добър спортен ръководител и знам, че не говори глупости. Той явно има решение. Феновете могат да му имат доверие, след като успя да съхрани преди години баскетболния Левски. Тогава се бореше с два лева в джоба и изпълни мисията си“, заяви Найденов.

Той добави, че Васил Божков е човек, на когото трудно може да се има доверие. „Продължавам да твърдя, че Божков, като каже нещо, може да стане обратното. Така че, Тити да си има едно наум. Аз, всъщност, съм го предупредил да има едно наум. Вече ви казах, че Тити има решение на проблема. Как обаче ще го разреши, трябва той да обяви пред медиите и пред футболната общественост.“

А ето какво каза Цветомир Найденов за потенциалното обединение на двете ЦСКА-та.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички