"Син" шеф от времето на Батков: Левски сега може без всеки, освен без Наско и Мъри


"Син" шеф от времето на Батков: Левски сега може без всеки, освен без Наско и Мъри
Снимка: БГНЕС

5974 0

Бившият шеф в Левски Георги Марков се изказа по повод неразбирателството по високите върхове в клуба. Той зае страната на Наско Сираков в споровете с Иво Ивков и обяви, че клубът може без всеки, но не и без Сираков и треньора Станимир Стоилов.

"Мъри и Наско бяха дуетът, за който тъпанчето на Спас Русев сигурно още дава заето. Когато беше шеф на Левски, Русев спря да ми вдига телефона, след като след 30 разговора само му виках да върне Наско и Мъри. Не давам ухо на тези неща в клуба, но едно е сигурно – Левски в момента може без всеки, освен без Наско и Мъри.

Иво Ивков го познавам, той е много готино момче, добър юрист, познава спортното право. Но той е директор. По времето на Живков имаше един лаф, че в България от 7 милиона население 8 милиона са левскари, т.е. изпълнителни директори можем да намерим – добри юристи, добри ветерани, ако щете, добри икономисти. Но като Наско и Мъри не можем да намерим", отсече той пред "Блиц".

"Левски има финансови проблеми. Но едно мога да кажа – дует като Наско и Мъри не можем да имаме на българска земя, а ни трябват пари. Васил (Божков, бел.ред.) беше човек, който можеше да издържа Левски. След това Наско Сираков направи голям патриотичен жест, голям левскарски жест, да поеме клуба. Защото да поемеш клуб, когато нямаш собствени сили, каквито Чорни имаше навремето, е много трудно", допълва Марков.

"И ако ти ме питаш каква е рецептата Левски да се развива, а не да кара като сега на мускули, на фенове, на легендарния Наско, на треньорските умения на Мъри, трябва да има собственик с размаха на Чорни. Батков беше много добър собственик, но допусна една грешка – че освободи Наско и Мъри. Тогава имахме перфектна организация, направихме изкуствен терен и излюпихме наши играчи. Но сега трябва собственик тип Чорни", убеден е бившият конституционен съдия. В същото интервю Марков призна и че е получил SMS от Васил Божков след погването му от властта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички