Левски получи предложение за нов генерален спонсор, но само при смяна на собствеността


Левски получи предложение за нов генерален спонсор, но само при смяна на собствеността
Снимка: Официален сайт на Левски

7887 0

От Левски пуснаха официална информация и документи, че вече имат официално предложение за нов генерален спонсор, което е от хазартния оператор Efbet (официалното предложение вижте тук). Има едно обаче условие и то е, ако се прехвърли собствеността на отбора.

В момента мажоритарния пакет акции се държи от Георги Попов, който е приближен до Васил Божков, а и двамата се твърди, че са задържани в ОАЕ. Все още не е ясно и какво точно се случва с настоящия генерален спонсор "Националната лотария" и дали вече се е отказал от "сините". Подобно съобщение към този момент няма.

Ето цялото съобщение на сайта на Левски:

На 11.02.2020 г. в деловодството на „ПФК Левски“ беше получено писмо от хазартния оператор Efbet, с което се предлага финансова помощ с условие за прехвърляне на собствеността на отбора. В писмото не се посочва на кого следва да бъде прехвърлена собствеността, но е посочена сума под формата на спонсорство при евентуално изпълнение на условието.

За да избегнем спекулации, публикуваме до всички полученото писмо, тъй като то засяга както отбора, така и всички фенове. Така поставеното условие е изцяло в компетенциите на мажоритарния собственик на клуба.

„ПФК Левски“ активно търси решение за гарантиране на финансовата си стабилност и оценяваме всяко реално предложение, което може да бъде изпълнено и да помогне на отбора.

Феновете се мобилизираха изключително много, особено след като разбраха и  каква е притеснително малката сума, която има в касата на клуба - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички