Крушчич готви тактическа изненада за Левски


Крушчич готви тактическа изненада за Левски
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

3354 0

Наставникът на ЦСКА Милош Крушчич готви тактическа изненада за двубоя срещу Левски. Двата тима ще се изправят един срещу друг в събота от 14:45 часа на Националния стадион "Васил Левски" в първи двубой за пролетния полусезон.

Има вероятност Кристиян Малинов да започне зад нападателя, вместо Тиаго Родригес, който в последните два сезона заема тази позиция. Полузащитникът, който е предимно с дефанзивни функции, най-вероятно този път ще бъде изнесен по-напред и ще действа пред двойката вътрешни халфове, пише "Тема Спорт".

Освен това Валентин Антов се счита за сигурен титуляр, като "червените" ще разчитат на по-предпазливи действия. На “Армията” са наясно, че Левски също няма да се хвърли да атакува и двата гранда ще се вкопчат в здрава битка в средата на терена, откъдето може да дойде предимството за един от отборите. Другият вариант е Малинов и Антов да са един до друг, а пред тях да се избира между Тиаго и новото попълнение Стефано Белтраме.

Добрата новини от лагера на ЦСКА е, че защитникът Раул Албентоса е започнал пълноценни тренировки. Бранителят имаше проблеми, като бе под въпрос за двубоя, но се очаква да е на линия и Крушчич да разполага с всичко най-добро. Още в края на подготовката наставникът заяви, че е наясно с титулярния състав и посочи какво ще реши двубоя според него.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички