Динамо Киев подготвя близо 4 млн. лева за звезда на Левски


Динамо Киев подготвя близо 4 млн. лева за звезда на Левски
Снимка: Оф. сайт на Левски

6773 0

Звездата на Левски Паулиньо може да премине в украинския гранд Динамо Киев, твърди местният сайт "sport.ua". Според информациите, подобен трансфер би струвал на Динамо около 1,8 милиона евро (3,6 млн. лева).

Изданието се позовава на думите на изпълнителния директор на Левски Павел Колев, че клубът може да се раздели с част от футболистите си заради тежкото финансово състояние, в което се намират "сините". Предимство за Динамо Киев в трансферната надпревара за Паулиньо е това, че в много страни трансферният прозорец вече е затворил.

За интерес от страна на украинския гранд се говореше още през миналия месец, но така и не се стигна до официално предложение. Паулиньо пристигна на "Герена" през зимата на 2018-а и веднага получи фланелката с номер 7. Оттогава крилото е един от най-класните футболисти на Левски, като не спира да впечатлява с изявите си по българските терени. 

Междувременно може да видите в кои страни Левски все още може да продаде играчите си (подробности четете в този материал).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички