Ще напълнят ли феновете на Левски отново "Герена"? Сектор "А" за мача с Лудогорец вече е разпродаден


Ще напълнят ли феновете на Левски отново "Герена"? Сектор "А" за мача с Лудогорец вече е разпродаден
Снимка: Lubomir Asenov / LAP.bg

2208 0

В неделя вечер Левски приема Лудогорец в дербито от 12-ия кръг на Първа лига. През последните години свикнахме, че това е един от двубоите, които се очакват с най-голямо нетърпение и често залогът е доста висок. Срещата е от 20:30 часа на стадион "Георги Аспарухов".

Колко фенове ще има на "Герена"?

Малко повече над 24 часа преди сблъсъка ще погледнем към продадените билети и доколко голяма е активизацията сред "сините" фенове. Порталът "all4levski", който следи в реално време продажбата показва, че билети за сектор "А" вече няма. Това не е никак изненадващо, тъй като именно за там има и най-много абонаментни карти.

В последните часове има активизация и за сектор "В", където са продадени около 2000 билета или 39% от отпуснатия капацитет. За сектор "Б" налични са още около 6000 пропуска, но за там по традиция се изкупуват малко преди двубоя.

Общият брой купени билети плюс абонаментните карти са над 9000, като има още малко над 7000 в продажба. В момента "сините" са трети с 22 точки, докато разградчани са шести с 17 точки. А в дните преди двубоя мажоритарният собственик Наско Сираков обяви, че се надява на решение на проблема с НАП до 1-2 месеца.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички