Наско Сираков уверен, че ще измъкне Левски, за НАП обяви: До един-два месеца


Наско Сираков уверен, че ще измъкне Левски, за НАП обяви: До един-два месеца
Снимка: Levski.bg

3139 0

Мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков, даде интервю пред "NOVA", в което отговори на въпроси за това какво му е коствало да се завърне на стадион "Георги Аспарухов", за НАП и за работата на Николай Костов:

Какво му е струвало решението да се завърне?

"Изключително много нерви! 3 години. Преди не бях чак толкова побелял... но също и огромно удоволствие".

"Виждах отстрани, че клубът се управлява лошо, че клубът затъва. Също така знам и съм сигурен, че аз мога да го измъкна от тази ситуация и ще го измъкна!", изрази увереност Сираков.

Левски и НАП

"Най-важният мач на Левски не е сега в неделя с Лудогорец - най-важният мач на Левски е с НАП. Но, малко по малко, мисля, че в най-скоро време, до един-два месеца, ще имаме решение и на този въпрос", разкри силната фигура на "Герена".

За Николай Костов

"Точно за 3 месеца работа, мисля, че не би трябвало да има нито един левскар, който да се съмнява и да подлага на съмнение работата и качествата на Николай Костов. При мен той се ползва с безрезервно доверие!", категоричен бе Наско Сираков.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Къде са от БФС..."; "Тези глоби за неправилно дишане ли са": Почитателите на Левски скочиха остро на УЕФА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички