Станислав Ангелов преди Левски - Лудогорец: Шансовете са много големи, не ме интересува срещу кого играем


Станислав Ангелов преди Левски - Лудогорец: Шансовете са много големи, не ме интересува срещу кого играем
Снимка: Ивайло Илиев/Actualno.com

2548 0

Бившият футболист на Левски Станислав Ангелов даде интервю пред клубната телевизия на "сините", в което говори за актуалното състояние на тима на Николай Костов и за предстоящия мач срещу Лудогорец:

"Слушам редица футболни коментатори, че отборът много почивал, много тренирал. Всеки дава някакви мнения. На мен ми харесва, че отборът до последните минути играе с много добра кондиция, непримиримост и постига резултата, който е благоприятен за него. Някой път се получава, друг път - не. Цялостната картина ми вдъхва увереност, че тези голове не идват само защото имаме късмет. Момчетата тренират сериозно и нещата функционират добре", изрази мнението си Пелето и допълни, че не е негова работа да дава персонални оценки:

"Аз оценки как ще давам? Не мога да давам. Не е моя работа. Всеки си изпълнява задълженията и аз само мога да ги подкрепям. Смятам, че загубихме незаслужено точки. Играхме по-добре от Локомотив Пловдив, имахме възможност да ги победим. С Крумовград не стана хубав мач. Виждам едно добро представяне на хубаво ниво и ако го задържим, ще имаме възможност да се борим и защо да не спечелим титлата".

Относно предстоящото домакинство на Лудогорец от 12-ия кръг на Първа лига (1-ви октомври, 20:30 часа), Ангелов заяви:

"Няма да издаваме къде са силните страни на Лудогорец. Шансовете са много големи. Имаме си възможности. Мен не ме интересува срещу кого играем. Отборът играе добре, приятен за окото футбол. Наслаждаваме се. Имаме си слаби и силни страни, ще наблегнем на тях и се надявам да се поздравим с една победа".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Наско Сираков уверен, че ще измъкне Левски, за НАП обяви: До един-два месеца!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички