Шефът на съдиите за обвиненията на Левски: Съдии грешат и в тяхна полза


Шефът на съдиите за обвиненията на Левски: Съдии грешат и в тяхна полза
Снимка: Оф. сайт на Левски

1639 0

Председателят на Съдийската комисия към БФС Костадин Стоичков коментира изявлението на Левски, че напоследък реферите на техните мачове ощетяват отбора. Той заяви, че съдиите в Първа лига ощетяват и съперниците в мачовете на "сините" и няма никаква тенденция към клуба от "Герена".

"Станислав Тодоров на мача Арда - Левски не отсъди дузпа в полза на кърджалийския клуб. На мача Левски - Етър Станимир Тренчев отсъдия пряк свободен удар, който не съществува. Левски вкара и спечели мача. Понякога реферите грешат в една посока, понякога в друга. За каква тендиция говорят в Левски?", заяви Стоичков след днешното извънредно заседание на комисията.

"Убеден съм, че до този момент не се оказва натиск нито към Съдийската комисия, нито към съдиите. Реферите обаче са хора и всеки изпитва някакво притеснение, като излезе на терена. Когато мачовете са с по-нисък заряд те минават нормално. Проблеми имаме там, където мачът е важен", допълни той. А ето и позицията на Левски и техните обвинения. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички