Местят Славия - Левски на Националния стадион заради враждуващите фенове на "сините"?


Местят Славия - Левски на Националния стадион заради враждуващите фенове на "сините"?
Снимка: Официален сайт на Левски

2346 0

Левски предприема необходимите стъпки към съответните органи и Славия за осигуряване на необходимата охрана за двубоя между двата тима, който е в края на следващата седмица. Причината е проблемите между две от фракциите на тима - "София Запад" и "Ултрас Левски".

Стадионът в "Овча купел" затруднява придвижването и настаняването на гостуваща публика, като това представлява трудност за "синята" публика, която е разделена на две. Една от фракциите е мотивирала желанието си за отделно настаняване и отделна охрана. Става въпрос за "Ултрас Левски", която е в конфликт със "София Запад".

Не е изключено заради мерки за сигурност да се стигне до преместване на мача на Националния стадион "Васил Левски", пише "Тема спорт". Миналия сезон също имаше входирано писмо с желание от страна на Левски, но Венци Стефанов не разреши Славия да посрещне "сините" на друг стадион. Отново имаше счупени седалки и други материални щети, които клубът от "Герена" след това плати по надлежния ред.

Сега ситуацията е още по-напечена. От СДВР следят положението, за да се избегнат нови сцени, като боя между двете враждуващи групи ултраси в Коматево. На „Овча купел“ ще има удвоен брой на полицаи в сравнение с друг път, предвижда се и присъствие на специалните сили. Лидерите на агитки на Левски превантивно ще бъдат привиквани в полицията.

Междувременно, във Франция се появи информация относно сумата, която Левски е взел за Стайн Спиерингс - ето каква е.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички