Левски иска да си върне още един свой юноша с опит в чужбина


Левски иска да си върне още един свой юноша с опит в чужбина
Снимка: Туитър

1715 0

Левски има намерение да си върне още един свой юноша, твърди "Тема спорт". Става дума за нападателя Преслав Боруков, който обаче трябва да пристигне на "Герена" през зимата. В момента 20-годишният Боруков играе в Етър (Велико Търново).

Младокът е сред най-добрите футболисти на "болярите" през този сезон. Той участва в 6 от изминалите 8 мачове на тима и реализира 2 гола. Дебютното му попадение бе срещу "сините" при загубата с 1:2. След това бе точен и при 1:3 от Локомотив (Пловдив) на "Ивайло". Нападателят изигра важна роля и за спечелената точка срещу ЦСКА (2:2) в предишния кръг. Той изработи дузпата за Етър, а след това асистира на Алдаир Ферейра за второто попадение на "виолетовите".

Боруков е роден на 23 април 2000 година. Той е юноша на Левски. Още на 14 години попада в полезрението на редица английски клубове. През лятото на 2015 г. той е продаден на Шефилд Уензди. Боруков стигна и до първия тим на Шефилд Уензди, като изигра 1 мач за ФА Къп, но не и за първенството. А кой е последният "син" юноша, който се върна в Левски, вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички