Шеф на "Левски": Нужна е дискусия за бъдещето на българския футбол


Шеф на "Левски": Нужна е дискусия за бъдещето на българския футбол
Снимка: levski.bg

998 0

Налага се сериозна дискусия за бъдещето на българския футбол. Това обяви пред "Стандарт" членът на Надзорния съ­вет на "Левски" Бранимир Ботев. Той наследи в управата напусналия Тодор Батков.

"Случилото се на мача между "сините" и Литекс е лошо. Готов съм да участвам в диску­сия или кръгла маса за подобряването на ситуа­цията. Това мога да ка­жа", добави Ботев, информира "Стандарт".

Офи­циалното становище на „сините” за скандала в съ­бота ще стана ясно в чет­въртък. Тогава ще има редовно заседание на Уп­равителния съвет на клу­ба. След него шефовете ще говорят по този и дру­ги наболели въпроси.

Феновете обаче реши­ха да не ги чакат и пусна­ха вчера две декларации. Първи бяха от Национал­ния клуб на привържени­ците. "Два дни тъпотии и упражнения върху гърба на Левски са достатъч­ни. Два дни ни облъчват с простотията си, а лю­бимият ни клуб отново е поставен на кръстосан огън. Не очакваме реак­ция от друго място, зато­ва ще си кажем мнение­то в прав текст. Клубът от Ловеч опорочи двубоя на стадион "Георги Аспа­рухов", където са идвали много велики футболис­ти и достойни съперни­ци. Довиждане! Няма да ни липсвате! Обединя­вайте се, припознавайте се, съединявайте се. Ние сме си на мястото и ви очакваме. Историята се повтаря. "Левски" пак е сам срещу всички. По-добре сам, отколкото зле придружен и обединен", гласи част от писмото.

След това реагира и тръст "Синя България". "Адмирираме устойчи­востта, с която "Левски" не се поддаде в последните два дни на неистовите опити да бъде вка­ран в просташко-селяндурската реторика. Цел­та на това активно ме­роприятие е да бъде из­местен фокусът на об­ществото от истински сериозните проблеми. Ако някой иска война с Левски - ще я получи. Но на футболния терен, как­то се случва вече почти 102 години!", пише в по­зицията.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички