Гонзо: Ако Литекс или Лудогорец се затрият, след 6 месеца никой няма да ги помни


Гонзо: Ако Литекс или Лудогорец се затрият, след 6 месеца никой няма да ги помни

1202 0

Георги Иванов-Гонзо говори открито относно наболелите проблеми и случващото се в "Левски". Той коментира както състоянието в клуба, така и последните слука на "Герена", когато Литекс напусна терена.

"В началото на сезона слушахме как едва ли не "Левски" ще изпадне. Не се знаеше нищо, бюджетът беше намален, направихме отбор за един месец. Трябваше да обясняваме какво е "Левски" на футболисти, свикнали да получават по 3-4 пъти по-високи заплати. Основният ни приоритет в началото бе изчистването на дълговете, за да не стигнем до ситуацията на ЦСКА”, сподели Гонзо.

„Сега бюджетът ни е 160 00 лева на месец за отбора, а годишният е 5,5 млн. лева, като в това число се включват всички разходи, дори за ДЮШ, служители и въобще всичко. Спазваме строга финансова дисциплина. Нека Лудогорец каже колко им е бюджетът, един техен футболист взима колкото нашия целия отбор. Вместо това собственикът на Лудогорец излиза и говори против Левски, а него трябва да го е срам, че той е на едно ниво с нас в момента”, добави още по ТВ7.

Спортният директор сподели, че от това, което наблюдава през последните месеци, то е съгласен с феновете, че "Левски" е сам срещу всички.

Гонзо заяви, че клубът ще се раздели с минимум 5 човека." Сигурно ще вземем и петима нови. Много е трудно да се прави селекция през зимата. Ще намерим нападатели и се надявам този път да бъдат на нивото, на което трябва да са. Преговорите с някои са започнали. По-добре е да говорим по-малко и да работим повече. Много пъти пращаме скаути, но това не се знае".

Той потвърди и напускането на Живко Миланов.„Живко Миланов си заминава и имаме офета за още един футболист, чието име няма да кажа. Владимир Гаджев пък има предварителен договор подписан с друг клуб и първо трябва да си реши проблемите”.

Според него "сините" имат нещо, което липсва на Лудогорец, а именно традиция и история. 

"Рано или късно ще се срещнем с ЦСКА, те няма да са дълго във „В” група. ЦСКА е голям клуб и няма да загине, защото има много привърженици. Ако Литекс или Лудогорец се затрият, след 6 месеца никой няма да ги помни.”

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички