Чистката на "Герена" започва с Махмудов


Чистката на "Герена" започва с Махмудов

858 0

Зимната чистка в Левски ще стартира до дни. Няколко футболисти ще си съберат багажа от стадион "Георги Аспарухов". На една част от тях договорите им ще бъдат прекратени, а други са с изтичащи такива.

Първи на пангара е Денис Махмудов, по информация на "7 дни спорт" на  „Герена“ изчакват развитие по неговия случай. "Сините" се надяват да го продадат за скромна сума, с която да си избият част от разходите по него. Както е известно, Махмудов взима една от най-големите заплати на „Герена".

Ако не се намери купувач за Денис, ръководството на Левски няма да го задържа и ще го освободи. Махмудов акостира на „Герена“ през лятото със съдействието на мениджъра Николай Жейнов, който в момента е във война със "сините". Крилото подписа договор за две години, като по всичко изглежда, че няма да го изпълни докрай.

Холандецът с македонски корени разочарова с представянето си. На „Герена“ имаха големи очаквания към него и се надяваха той да бъде сериозна конкуренция за лявото крило. Махмудов започна сезона на върха на атаката, тъй като "сините" не разполагаха с други нападатели. След това Стоев го прати вляво, но Денис не оправда очакванията. В последните мачове Махмудов често бе ваден от групата. Близки до клуба разкриха, че Денис също няма желание да остане при "сините", затова и не се влагал в тренировъчния процес.

Още няколко футболисти са под сериозна въпросителна за оставането си в Левски. Става въпрос за Линел Китамбала, Аймен Белаид и юношата Владислав Мисяк. Последната дума за тях има старши треньорът Стойчо Стоев. Той трябва да представи списък с посочени от него футболисти на ръководството. Тогава ще се реши как да се процедира с играчите. Китамбала и Мисяк засега също не са на нужното ниво и Стоев рядко опира до тях. При Белаид ситуацията е малко по-различна. От Левски започнаха преговори с него за подновяване на контракта му, но той поиска време за размисъл.
Тунизиецът през всеки трансферен прозорец е спряган за чуждестранни отбори. Той на няколко пъти е заявявал, че иска да остане на „Герена“, но този път изглежда малко вероятно да се случи.

В Левски има и трима футболисти, на които договорите им изтичат в края на месеца - Йордан Милиев, Живко Миланов и Владимир Гаджев. Миланов вече е далече от „Герена“, но има шанс Гаджев и Милиев да продължат да носят синия екип.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички