Случат "Яблонски" се повтори при друга звезда на Левски


Случат "Яблонски" се повтори при друга звезда на Левски
Снимка: Оф. сайт на Левски

2489 0

Още една от звездите на Левски се дърпа за нов договор, тъй като иска увеличение на заплатата си, за да подпише ново споразумение, твърди вестник "Меридиан мач". Става дума за крилото Жерсон Кабрал, който още не е приел отправената му от клуба оферта.

Според запознати Кабрал се намира в положението на Давид Яблонски. Освен искането за повече пари, холандецът е попаднал в полезрението на чужди отбори, които с нетърпение следят развитието около преговорите му с Левски. Те се надяват да спечелят при евентуална лоша развръзка за столичани. Кандидатите са от Турция и са готови да реагират, ако той не преподпише с Левски до Нова година.

БУНТАР И СУПЕРТАЛАНТ: 7 ИНТЕРЕСНИ ФАКТА, КОИТО НЕ ЗНАЕТЕ ЗА ЖЕРСОН КАБРАЛ

БУНТАР И СУПЕРТАЛАНТ: 7 ИНТЕРЕСНИ ФАКТА, КОИТО НЕ ЗНАЕТЕ ЗА ЖЕРСОН КАБРАЛ

Добра реклама за Кабрал е Гари Родригес, с когото са братовчеди. Бившият футболист на "сините“ прави фурор в Галатасарай и това е насочило клубове от югоизточната ни съседка към роднината му.

Самият Жерсон също призна в изказвания пред холандски медии, че не знае как ще се развие бъдещето му и гледа на Левски като на трамплин, какъвто клубът се оказа и за Родригес. Юношата на Фейенорд има до този момент 4 гола и 3 асистенции на сметката си. Кабрал обаче няма да може да подобри тези показатели днес срещу Ботев, защото е наказан.

Затова пък Левски е на 24 часа от привличането на ново попълнение. Вижте повече по темата в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички