Лудогорец договорил нападател от чужбина


Лудогорец договорил нападател от чужбина
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

2911 0

Лудогорец вече работи усилено по зимната си селекция. Според източник, близък до клуба, разградчани са договорили централен нападател от чужбина. Очаква се той да подпише в началото на 2018 година, като на този етап националността и името му се пазят в тайна.

Играчът е харесан лично от старши треньора Димитър Димитров-Херо, като скаутското звено го е наблюдавало, за да затвърди впечатленията на наставника. С оглед големите шансове за излизане от групата за Лига Европа трансферът вероятно ще бъде форсиран.

Друга причина е, че Клаудиу Кешеру едва ли ще остане в тима. Вероятността това да се случи е все по-малка. Договорът на румънския национал изтича през лятото на 2018-а и засега няма изгледи да бъде удължен. Медиите отвъд Дунав вече обявиха, че Кешеру най-вероятно ще се завърне в Стяуа през лятото като свободен агент. За евентуална раздяла намекна и Кешеру, който на 2 декември ще навърши 31 години, информира "Тема спорт".

"Трябва да разговаряме с хората, които решават бъдещето ми. Ако намерим начин да продължим това - добре. Аз се насладих на повече от 2 години тук. Искам и последните месеци да преминат така, ако не се получат нещата, ще си тръгна. Това е съдбата", коментира румънският национал след двубоя с Етър (4:0). Той се отличи с хеттрик. Това му донесе повиквателна, заедно с Моци, за контролите на Румъния срещу Турция и Холандия в Клуж и Букурещ на 9 и 14 ноември.

Реално в момента Димитър Димитров-Херо разполага само с Кешеру като типична "деветка". На върха на атаката той разчита и на Жоао Паоло. Кишада пък бе пратен в дубъла от известно време.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички