"СЕКТОР Б" призова: Не се сравнявай с другите, а се сравнявай с вчерашното си аз


"СЕКТОР Б" призова: Не се сравнявай с другите, а се сравнявай с вчерашното си аз
Снимка: Levski.bg

2253 0

"Не се сравнявай с другите, а се сравнявай с вчерашното си аз" - това призова фен страницата на Левски "СЕКТОР Б" в социалната мрежа Facebook.

В поста се прави ретроспекция на случилото се през последните 12 месеца на стадион "Георги Аспарухов" и се припомнят трудностите, с които е трябвало да се справят Наско Сираков и Станимир Стоилов.

Запалянковците констатират, че "напредъкът е повече от видим, но моментните сътресения в живота са неизбежни", визирайки петте поредни равенства на любимия си отбор. Направена е и любопитна равносметка, която показва, че есента на 2022 г. е по-успешна за Левски от тази през 2021 година:

Есен 2021 - 7 победи, 5 равенства и 7 загуби

Есен 2022 - 8 победи, 5 равенства и 3 загуби

Ето какво гласи цялата публикация:

"Както съветва известният канадски психолог Джордън Питърсън, "не се сравнявай с другите, а се сравнявай с вчерашното си аз". Това с пълна сила важи и за "Левски", затова нека погледнем в ретроспекция "вчерашния" си клуб, този от миналия сезон.

Клуб в най-ужасяващата криза в своята история, който се бори отчаяно за съществуването си. Наско Сираков от една година е притежател на акциите и дава известни надежди на левскарите, но не се вижда средството за излизане от кризата. Но Наско Сираков взе най-доброто възможно решение, намери и осигури това средство - Мъри!

Стоилов завари разграден двор, който чрез дисциплина превърна в една добре смазана машина, истински отбор, а зимата надгради със селекция! Да, все още далеч от "Левски", който всички желаем да виждаме как мачка безапелационно съперниците си, но един "Левски", който върви по правилния път.

Един "Левски", който най-накрая се завърна с трофей, спечелен по най-категоричен начин срещу мафиотското преименувано недоразумение с тире. "Левски", който вече не е боксова круша за съперниците си, а опасен и доминиращ противник, който дава отпор и хапе.

Напредъкът е повече от видим, но моментните сътресения в живота са неизбежни. Серията от 5 последователни равенства на фона на постигнатите успехи е неприятна, но не и фатална с оглед на всичките контузии в отбора и проблеми с бройката и умората в състава - 13-14 играчи играят непрекъснато от 11 месеца без почивка. Не е фатална и на фона на по-голямата картина и бъдещето, към което се стремим!

Остава ни един домакински мач и две или три гостувания до края на годината и следва тримесечна пауза, в която вярваме, че Мъри ще вдигне и надгради отбора. Затова, нека напълним максимално стадиона в най-старото столично дерби утре на Герена. Да благодарим подобаващо на момчетата за уникалните емоции, които ни донесоха с отстраняването на Лудогорец, спечелването на купата, мачовете с ПАОК, мачкането на Тирето…. те го заслужават и Мъри го заслужава!

ОБИЧАЙ ЛЕВСКИ БЕЗКРАЙ!

ПОДКРЕПЯЙ ЛЕВСКИ ДОКРАЙ!".

*Още НОВИНИ ОКОЛО ЛЕВСКИ ще откриете в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички