Само в SportLive! Петър Курдов предупреди Левски за баража: Дано да не им е замирисало на море! Арда няма да дойдат със свалени гащи


Само в SportLive! Петър Курдов предупреди Левски за баража: Дано да не им е замирисало на море! Арда няма да дойдат със свалени гащи
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

3414 0

Бившият нападател на Левски Петър Курдов коментира пред SportLive.bg продължаващата неяснота около треньорския пост при „сините“. Той предупреди столичния гранд и за предстоящия бараж за Европа срещу Арда Кърджали. Двубоят ще се проведе на „Герена“.

Ето какво сподели Курдов пред медията ни:

- Г-н Курдов какво е мнението Ви относно ситуацията около треньорския пост в Левски? Очакваше се, че Саво Милошевич ще поеме отбора, но изглежда, че няма да се получи, макар че няма официално потвърждение от клуба в нито една от двете посоки на развитие по въпроса.

- От колегиална гледна точка няма да коментирам Саво Милошевич. Първо, човекът не е пристигнал. Второ, все още не ясно. Трето, не е моя работа да взимам отношение по въпроса, защото не сме го видели какво прави. Поради тази причина няма как да взема отношение по въпроса.

В момента трябва в последния мач срещу Арда да оставят най-малкото едно добро впечатление. Всеки има подобен мач във футболната си кариера. Няма нищо по-хубаво и за двата отбора да играят на един хубав терен на „Герена“. Предполагам, че ще има доста публика.

- Топузаков не заслужава ли да получи шанс да води отбора за по-дълго?

- Още преди време взех отношение относно българските треньори. Твърдо съм „За“. И други мои колеги взеха отношение. Темата е много дълга и мисля, че сега не е момента да я разискваме на дълго и нашироко.

Нещата тепърва ще придобият съвсем друг облик за новия сезон, според мен.

- По-конкретно какво очаквате да се случи по отношение на новия облик?

- Първо, не се знае как отборът ще бъде обезпечен. Не се знае кога ще започне подготовка, както и къде ще се проведе. Няма яснота и кой ще е новият старши треньор. Ще има ли привлечени нови футболисти, както и на кои постове. Въпросите са безкрай.

Сега просто трябва да се съсредоточим в предстоящия мач с Арда. Да си умият малко очите пред тези хора, които идват да ги гледат. Все пак ще бъде един празник дано да се превърне в един своеобразен добър завършек на сезона.

- Каква е все пак прогнозата Ви за баража с Арда?

- Според мен ще бъде оспорван мач. Отборът от Кърджали няма да дойдат със свалени гащи. Дано да не подценят мача и да зарадват публиката. Ако има някакво подценяване и наистина им е „замирисало на море“, Левски ще има проблеми. Защото винаги се случва така.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ексклузивно в SL: Курдов съсипа от критики играч на Левски и отсече: Освен Сираков или Раева да влязат вместо него

ОЧАКВАЙТЕ И ТРЕТА ЧАСТ ОТ ИНТЕРВЮТО С ПЕТЪР КУРДОВ ПРЕД SPORTLIVE.BG

АВТОР: ИЛИЯН РАДКОВ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички