"Само футболен слепец не би видял": От Локо (Сф) посочиха промяната в Левски


"Само футболен слепец не би видял": От Локо (Сф) посочиха промяната в Левски
Снимка: Lap.bg

4979 0

Треньорът на Локомотив (София) Иван Колев даде интервю преди предстоящия мач с Левски от Първа лига. Наставникът отбеляза промяната при "сините" под ръководството на Станимир Стоилов и отсече, че само "футболен слепец" не би го видял.

"Нагласата е боева. Подготвяме се сериозно за мача, знаем, че ще е тежък. Аз отдавна съм си създал стереотип - независимо от противника ние сме длъжни да проявим изключително уважение към него и да подходим сериозно. Не сме отбор, който има право да подценява, който и да било. Най-важно е как ще се подготвим за мача" - започна Колев пред dsport.

"Направихме контрола с Левски преди началото на шампионата. Тя беше важна за нас, за да видим какво е състоянието, тогава търсихме футболисти на определени постове. Този мач тогава ни беше много полезен, защото ни отвори очите какво трябва да търсим. Само футболен слепец или недоброжелател не би забелязал положителната промяна след идването на Мъри Стоилов. Левски се опитва да играе по-агресивно и организирано - това е видно.

Ние сме там, където сме си заслужили с представянето си. Голяма похвала за футболистите за старанието им. Накрая ще бъде пак там, където сме си заслужили. Цел конкретна за класиране няма. За утвъждаване, както казвате, разбира се, че има" - допълни още той.

А ето какво заяви Станимир Стоилов преди мача с Локомотив (София).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички