БФС е одрусал здраво елитните клубове за нецензурни скандирания


БФС е одрусал здраво елитните клубове за нецензурни скандирания
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2476 0

Сериозна сума е събрана в касата на БФС от началото на сезона от санкции към клубовете за обидни и нецензурни скандирания, съобщава "24 часа". Става дума за 41 250 лв., като лидер по глоби според този член е Левски. "Сините" са санкционирани 6 пъти за 10 мача.

На второ място са Ботев (Пловдив) и Черно море с по 5 глоби. С толкова е и ЦСКА, но последната санкция за тях е за мач от елитната юношеска група и сумата е 125 лв. Само три отбора от Първа лига през настоящата кампания не са глобявани за обиди и нецензурни скандирания. Това са Лудогорец, Арда и Царско село.

Интересно е да се отбележи, че тези обиди се изразяват в един конкретен рефрен, а именно "К** за БФС". Други няма. Най-често това подвикване е насочено към съдията след негова грешка, като не са отразени обидни или нецензурни скандирания към съперника. А ето кой клуб пострада най-много от затварянето на стадионите отново.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички