С псувни и призиви за оставка: Фенове на Левски нападнаха Костов и играчите (ВИДЕО)


С псувни и призиви за оставка: Фенове на Левски нападнаха Костов и играчите (ВИДЕО)
Снимка: Alexander Karamfilov Ivan S. Ivanov / LAP.bg

6017 0

Грозни сцени се разиграха след двубоя между ЦСКА 1948 и Левски. В Бистрица "сините" загубиха с 0:1 срещата от 16-ия кръг на Първа лига, допускайки 5-о поражение през сезона до момента.

Какво се случи?

Осемте негативни резултати в 16 срещи през кампанията на този етап сериозно ядосаха голяма част от гостуващата публика. Немалко от запалянковците нападнаха словесно треньора Николай Костов и неговите възпитаници.

Част от тях "заляха" с ругатни наставника и играчите, докато други директно пожелаха неговата оставка. Самият той, след двубоя, коментира напрежението по оста фенове - отбор.

Специалистът не пожела да отговори на въпрос за своето бъдеще. Той заяви, че е фокусиран единствено върху представянето и резултатите на тима. Не пропусна да отбележи нарастващото недоволство.

Какво каза той?

"Малшанс, заради което пак ще бъда упрекнат, сигурен съм. Критиците се увеличават, но в най-скоро време те ще бъдат хората, които ще поддържат нашия отбор, тъй като аз обръщам внимание на стила на игра. Не съм давал гаранция, че ще побеждаваме във всеки мач, така се случи в тези мачове, много интересно за мен", заяви Николай Костов.

Какво още каза той и на какво отдаде поредната загуба на "сините"?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички