Бербатов разясни с кого от Левски се е видял и какво са говорили


Бербатов разясни с кого от Левски се е видял и какво са говорили
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1884 0

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов разказа за вчерашната си среща с ръководството на Левски. Бившият национал дойде на протеста срещу настоящето ръководство на футболния съюз пред централата му в Бояна.

"Напълно нормална среща, аз съм длъжен да отида, да ги потърся, да обменя мнение и диалог с най-големите клубове - с ЦСКА, с Левски, с Локо, Ботев, всички клубове, които имат мнение по въпроса, да го изразят. Говорихме и за други неща в българския футбол, за чужденците в българското първенство, за формата на първенството, все футболни неща и когато са футболни хора, диалогът върви лесно. Дори и да сте на различни мнения, пак е лесно. Не съм ги питал (за кого ще гласуват, бел.ред.), те ще направят своя избор впоследствие, всеки е напълно в правото си да го направи", разясни той.

По-рано пред "DSport" той внесе допълнително уточнение. "Видях се с Мъри, Наско, Иво Ивков и Даниел Боримиров. Говорихме открито. Споделих им това, което виждам като приоритети. Мога само да кажа, че срещата с Левски беше ползотворна". А ето какво твърдят наши колеги, че са си казали хората от Левски с Бербатов

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички