Заради неизплатени пари към Насиру Мохамед: ФИФА спря трансферите на Левски


Заради неизплатени пари към Насиру Мохамед: ФИФА спря трансферите на Левски
Снимка: LAP.bg

3400 0

Световната футболна организация ФИФА  е съобщила на БФС вчера (28.03) следобед, че спира трансферите в Левски, съобщава "Котаспорт". Натежалите задължения към бившия футболист Насиру Мохамед са причината за това. Той има около 400 хиляди евро от „сините“.

Преговорите между представители на африканеца с шведски паспорт и клуба от „Герена“ за евентуална отсрочка са претърпели неуспех и след няколко жалби от страна на футболиста, Левски е със спрени трансферни права.

Изпълнителният директор на Левски Иво Ивков не отрече новината. Той обаче, е сигурен, че това решение на ФИФА няма да се отрази на клуба. Ето какво заяви той.

"Вярна е информацията ви по случая с Насиру, но тя е под контрол и вече имам идея, как ще я решим. Първо, искам да успокоя нашите фенове, че това задължение към момента не е с лицензионен характер, тъй като е извън 31 декември“, заяви Ивков.

Важно е да се знае, че аз лично очаквах подобно развитие на казуса и още днес ще го обжалвам пред КАС. На всичко отгоре, в момента у нас трансферният прозорец е затворен и имаме възможности да реагираме“, добави изпълнителният директор.

И не на последно, а дори на първо място - феновете на Левски показаха, че стоят зад отбора и всякакви опити да ни унищожат са неуспешни! Левски е вечен", коментира още Иво Ивков.

Вижте какво заяви един от спонсорите в Левски за лиценза на отбора (вижте в линка)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички