Ръководните фактори в Левски се събират на съдбоносна среща


Ръководните фактори в Левски се събират на съдбоносна среща
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

5119 0

В утрешния 20 август (събота, 20:15 часа) Левски е домакин на Хебър Пазарджик в мач от 7-ия кръг на Първа лига, а през новата седмица ръководните фактори на "Герена" ще се съберат на среща, на която ще бъде обсъдено бъдещето на клуба, твърди "Тема Спорт".

Изданието съобщава, че на сбирката, която ще се проведе в столичен хотел, ще присъстват мажоритарният собственик Наско Сираков, изпълнителният директор Иво Ивков, председателят на Управителния съвет Даниел Боримиров, Мило Борисов - шефът на компанията, която спонсорира 26-кратните шампиони на България, както и Димитър Костадинов от сдружението "Левски на Левскарите".

Срещата ще се проведе във вторник (23 август) и на нея ще бъде обсъдено актуалното финансово състояние на Левски!

Отбелязва се, че най-належащият проблем са задълженията към НАП, тъй като до края на календарната година трябва да бъдат преведени поне 2 милиона лева. Ако това се случи, "сините" ще могат да предоговорят условията, по които обслужват дълга си.

Ще бъде засегната и темата с "Юнайтед груп" - компанията, която от пролетта на 2022 година проявява интерес към акциите на българския гранд. Допълва се, че до момента има само заявен интерес към клуба, а окончателната развръзка трябва да е факт до Нова година.

Материалът завършва с твърдението, че ако "Юнайтед груп" се сдобие мажоритарния пакет акции на Левски, дълговете ще бъдат погасени от новите шефове, които възнамеряват да стартират и строителни процеси на стадион "Георги Аспарухов".

Вижте още: Левски пусна билетите за мача с Хебър Пазарджик и излезе с призив към феновете!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички