Емил Велев-Кокала: В Левски целите винаги са шампионска титла и купа


Емил Велев-Кокала: В Левски целите винаги са шампионска титла и купа
Снимка: Levski.bg

2587 0

Бившият футболист и треньор на Левски - Емил Велев, даде интервю пред "Sportal", в което нарече Хамрун Спартанс 'приличен отбор' и разкри какво, може би, е попречило на играчите на Станимир Стоилов да покажат това, на което са способни в реванша срещу малтийците:

"Отборът на Хамрун е изцяло от чужденци и мисля, че ни отстрани доста приличен състав. Малко изненадваща беше тази загуба, както за ръководството, така и за феновете. Може би високите очаквания към този мач доведоха до това, че футболистите не успяха да покажат това, на което са способни".

"След като дойде Стоилов, отборът се преобрази и публиката се върна на стадиона. В Левски целите винаги са шампионска титла и купа, за друго не се говори. Мисля, че ще бъдем сериозен противник на Лудогорец, ЦСКА и ЦСКА 1948", прогнозира Кокала и след това каза няколко думи за желанието на "сините" да преиграят реванша с Хамрун:

"Нямаше как да се случи това преиграване, което поискаха от клуба. Но не е това важното. Важна е реакцията на футболистите, които трябваше да бъдат по-концентрирани в тази ситуация".

Вижте още: Иво Ивков за решението на УЕФА: То бе неправилно, но ще се съобразим с него!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички