Руски консорциум ще спасява Левски от кризата


Руски консорциум ще спасява Левски от кризата
Снимка: Официален сайт на Левски

3687 0

Руски консорциум ще е новият спонсор на Левски, съобщава "България днес". Става въпрос за фирмата, която преди година е искала да купи отбора на Вардар (Скопие). Компанията се е съгласила да налее пари в Левски благодарение на посредничеството на Благой Георгиев.

Именно това е мощният инвеститор, за който Наско Сираков спомена в навечерието на Великден. По непотвърдена информация фирмата е от Чечня, където Георгиев игра в продължение на няколко сезона за Терек Грозни.

Напомняме, че Сираков поиска одобрението на феновете, преди да подпише каквито и да е договори за спонсорство. Очаква се през седмицата да бъде обявен и другия спонсор на "сините". Вариантите са  два - или отново руска компания, или компания с посредничеството на бившия собственик на тима Спас Русев.

Футболистите и треньорите в клуба не са взимали заплата тази година и при първи постъпления в касата на Левски ще започнат изплащанията на задълженията.

Повече информация за състоянието в Левски прочетете тук.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички