Билетите за Царско село - Левски свършиха, важна информация от домакините


Билетите за Царско село - Левски свършиха, важна информация от домакините
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

1585 0

От Царско село информираха, че максимално позволеният капацитет на стадиона им за привърженици е изпълнен за мача с Левски от Първа лига. "Сините" получиха 60 билета за сектор "Гости". "Царете" също призоваха мерките да се спазват. Ето и цялото съобщение от официалния им сайт без редакторска намеса:

"На база Заповед № РД-01-265/23.04.2021 на Министерството на здравеопазването на мача от 27-мия кръг между отборите на Царско село и Левски на стадион „Арена Царско село“ ще бъде допусната публика до 30% от капацитета на спортното съоръжение.

Царско село вече предостави на ПФК Левски 60 билета за сектор „Гости“ с цена 20 лева, които се разпространяват от гостуващия футболен клуб.

Билети за сектор „А“ на стадион „Арена Царско село“ НЯМА да се продават в деня на мача, тъй като максимално позволения капацитет на сектора е запълнен.

Ръководството на Царско село обръща внимание на привържениците, че трябва спазват всички противоепидемиологични мерки определени от Министъра на здравеопазването. В тази връзка приканваме всички запалянковци да сядат на трибуните през минимум една седалка или метър и половина отстояние един от друг.

Носенето на предпазни маски е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!".

А испанецът Начо Монсалве се завърна в групата на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички