Най-важният акцент от писмото на Наско Сираков


Най-важният акцент от писмото на Наско Сираков
Снимка: Официален сайт на Левски

776 0

Наско Сираков обяви най-дългоочакваната новина от "Синя България" в последните няколко години - Левски е на финалната права от подписването на договор със силен чуждестранен спонсор!

Силният човек на "Герена" стори това чрез открито писмо, публикувано в навечерието на Великден. В него той акцентира върху тежката ситуация, в която е заварил клуба, всеизвестните проблеми, които той има и припомни, че е обещал да извади Левски от трудното положение!

Сега, може би, това ще се случи, но преди привържениците да обявят "възкръсването" на отбора, трябва да се има предвид, че ФИНАЛЕН подпис все още не е сложен, а самият Сираков, в края на писмото написа следното:

"Разбира се, ще искам Вашето съгласие, одобрение и подкрепа, за да сложа подписа си на финализиран договор. Левски не е мой, а е наш!"

Защо именно тези последни редове са най-важният акцент от обръщението му? В последните дни се появиха множество информации, че има някакво раздвижване около "Герена". Бяха споменавани имената на Валентин Златев, на Благой Георгиев, в картинката се появиха дори и унгарци.

Очаква се Наско Сираков още в първите дни на новата седмица да обяви подробности около чуждестранния инвеститор - кой е той, какви преговори са водени, кога, защо и прочее... От реториката на писмото се подразбира, че името на човека или компанията, която се готви да налива пари в Левски, ще бъде "пуснато" за обществено обсъждане, преди Сираков да сложи финалния си подпис върху контракта с него/нея.

Въпросителните със сигурност са много, а запалянковците на "сините" са много чувствителни, когато става въпрос за любимия им отбор. Очаква ни много интересна седмица, в която предстои да разберем кой е Спасителят на Левски и дали той ще бъде приет от "синята" общественост!

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Кратки истории


След арестите и времето в затвора: Антъни Джошуа откровено за пътя до световния връх в бокса

Антъни Джошуа преобръща живота си, за да стане двукратен световен шампион в тежка категория след няколко срещи...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама