Илиана Раева за Левски: Наско пое клуб с нереални задължения, Господ избира любимците за тежките каузи


Илиана Раева за Левски: Наско пое клуб с нереални задължения, Господ избира любимците за тежките каузи

4024 0

Съпругата на мажоритарния собственик на Левски Наско Сираков - Илиана Раева, даде обширно интервю, в което засегна и темата за "синия" клуб. Преди дни излезе само част от него, но вече стана ясно всичко, което Раева сподели. Тя напомни в колко тежко състояние в бил Левски, когато Сираков го е поел, но и отбеляза, че "Господ избира своите любимци за най-тежките каузи".

"Футболът е пиперлива тема в България. Обичам футбола и искам да се върна, когато стадионите бяха пълни, всички с нетърпение очаквахме и обсъждахме кой ще играе. Много е тъжно сега, да се надяваме да се промени и да тръгне в друга посока. Истината е, че състоянието в Левски е много тежко, но не трябва да се забравя защо е така" - започна Раева пред "Нова".

"То е така още преди Наско да дойде в тима. Той наследи един клуб с нереално големи задължения и вярвам, че е единственият вариант. Сигурен съм, че Левски няма да фалира и съм убедена, че много скоро Левски ще се изправи, да стигне до мястото, което му се полага - при най-добрите. Да се възстанови от този ужас и шок и да гледа спокойно към Европа и европейските турнири. Господ избира своите любимци за най-тежките каузи.

Животите и на двама ни вървят в една посока в спорта. И аз започнах да се занимавам с художествена гимнастика в труден момент. Щастлива съм с това, което направих. Мисля, че при Наско съдбата е същата. Той винаги се е появявал се в Левски, когато има проблеми. Сега, когато е собственик и е начело, той е в най-жестокото си положение в историята, откакто съществува. Този филм сме го играли, макар че сега е по-тежко. Вярвам обаче, че отново, за пореден път, ще има успешен край" - сподели още тя.

Колкото до отношенията между Илиана Раева и Наско Сираков в личен план, нежната половинка заяви: "Аз съм човекът, който обединява, носи топлината и любовта в семейството. Всички женски нещо, които трябва да прави една жена в семейството. На всички пожелавам да бъдат добри, да носят много любов в сърцата си, защото любовта и добротата ще спасят света ни".

А преди часове Наско Сираков проговори за мощен инвеститор, който ще влезе в Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички