Очаквано: И Урал ще иска компенсация от Левски за провалената контрола


Очаквано: И Урал ще иска компенсация от Левски за провалената контрола
Снимка: levski.bg

1923 0

Очакваното се случи - и вторият руски тим, с който Левски отказа уговорена контрола в Дубай, ще иска "сините" да му платят неустойка. Става въпрос за Урал (Екатеринбург), с който българският гранд трябваше да играе на 31 януари.

"Мачът е отменен заради независещи от Урал обстоятелства. Мачът трябваше да се състои на 31 януари, но българският отбор ни уведоми, че няма да се проведе. В официалното писмо е казано, че контролата в Дубай се отменя заради обществения натиск върху Левски, най-вече от страна на феновете", разкрива президентът на Урал Григорий Иванов.

"Отборът от София моли да се отнесем с разбиране към тяхното решение и изразява надежда да се срещне с Урал на футболния терен в бъдеще. Имахме подписан договор за мач. Сега те ще платят глоба. В договора има такава точка.

Знаете, че такива неща могат да се решават с години. Но в контракта има точка за наказателни глоби към клуба, по чиято вина се провали мачът", допълва Иванов. По-рано и Спартак (Москва) обяви, че ще иска Левски да им плати неустойка. Ето как бивш бос на Спартак обиди българите по този повод. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички