Решен е: Ядосан на Николай Костов играч на Левски си тръгва още зимата?


Решен е: Ядосан на Николай Костов играч на Левски си тръгва още зимата?
Снимка: Getty Images

5766 0

Един от футболистите на Левски е решен да си тръгне по време на зимния трансферен прозорец. Келиан ван дер Каап не е доволен от треньорските действия на "Герена" и не желае повече да стои в клуба.

Причината

Ключово за решението на защитника е било поредното му оставяне на резервната скамейка, пише "Мач Телеграф". Въпреки че отдавна заявява намерения да напусне, той се представи на високо ниво срещу Черно море и това му дало надежда, че може да се завърне сред стартовите 11. 

Още в следващия двубой обаче, срещу Берое, той отново не започна като титуляр. На негово място стартира Кристиан Димитров, а нидерландецът окончателно избра бъдещето си.

Бранителят планира да се завърне в родината си през новата година. Той се надява, че "сините" няма да спрат евентуален трансфер, тъй като договорът му изтича идното лято. Играчът категорично отхвърля офертите за нов контракт с клуба. Така раздялата през януари изглежда най-доброто решение и за двете страни.

Ван дер Кап на "Герена"

През настоящия сезон централният защитник има изиграни общо 12 срещи във всички турнири. През цялата си кариера със синята фланелка до момента той има записани 63 мача, 1 попадение и 14 жълти картони.

Междувременно столичани гостуват на Арда в отложен мач от Първа лига. Николай Костов вече е приготвил 2 промени в състава си за него.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички