Арда - Левски по ТВ: Къде да гледаме двубоя между кърджалии и "сини"?


Арда - Левски по ТВ: Къде да гледаме двубоя между кърджалии и "сини"?
Снимка: levski.bg

1694 0

Арда посреща Левски в Кърджали в отложения мач помежду им по-рано през сезона. Срещата от 7-ия кръг на Първа лига между двата тима бе отложена поради ангажиментите на "сините" в Европа. 

Кърджалии се намират в страхотна форма от началото на сезона. Към момента възпитаниците на Александър Тунчев са 6-и в класирането с 24 точки на сметката си - само на 2 пункта и при мач по-малко от предстоящия си опонент. "Господарите на Родопите" записаха 7 победи, 3 равенства и 3 загуби. Те взеха точки от 3 от претендентите за титлата - ЦСКА, Лудогорец и Локомотив Пловдив. В последната си среща завършиха при резултат 0:0 визитата си на "червените" на "Армията".

"Сините" от своя страна имат да наваксват немалко изоставане от челните позиции. Те надвиха един от лидерите в таблицата Черно море с 1:0 на "Герена", но в последния кръг затвърдиха колебливото си представяне, губейки от Берое с 1:2 като гости. Играчите, водени от Николай Костов са 5-и в подреждането, с 26 точки на сметката си при записани 8 успеха, 2 ремита и 4 поражения. Столичани ще трябва да се справят и без своята голяма звезда Уелтън, който лекува контузия.

Поглед в миналото

В исторически план тези два съперника са се изправяли един срещу друг едва 8 пъти. 4 от тях завършват с успех за "сините" срещу 2 за "Господарите на Родопите" и 2 равенства. Последният двубой помежду им се състоя през март и завърши при резултат 3:0 в полза на водения тогава от Станимир Стоилов тим.

Къде да гледаме?

Срещата между кърджалии и столичани е с начален час 19:30 ч. Той ще бъде предаван ПРЯКО в ефира на "Диема Спорт". Ако нямате възможност да гледате, може да проследите мача Арда Кърджали - Левски НА ЖИВО в Sportlive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички