Разтърсващ слух: ЦСКА пожела основен играч на Левски?


Разтърсващ слух: ЦСКА пожела основен играч на Левски?
Снимка: levski.bg

9466 0

Трансферен слух разтърси българския футбол тази сутрин. Той гласи, че за бека на Левски Жереми Петрис има още един сериозен кандидат и това е кръвният враг на "сините" - ЦСКА. Информацията е на "Мач Телеграф".

Досега мълвата пращаше французина ту в Лудогорец, ту в ЦСКА 1948. Сега пък на преден план излизат "червените" от "Армията", които са получили нов отказ от Черно море за национала Виктор Попов. Според вестника шефовете на ЦСКА са влезли във връзка с агента на един от основните футболисти на "Герена".

Към момента Петрис отказва да подпише нов договор със "сините", а според "Мач Телеграф" той иска сериозно увеличение на заплатата си.

Намирането на класен десен защитник и лек нападател е приоритет за треньора Нестор Ел Маестро и щаба му. Те не са доволни от представянето на Иван Турицов, а Тибо Вион е по-полезен в халфовата линия на "червените".

Според информацията "червените" са готови да плащат на бека двойна заплата в сравнение с тази на "Герена". Според изданието футболистът едва ли прибира повече от 6000 евро на месец.

ЦСКА обаче няма намерение да плаща трансферна сума на своя конкурент и са обяснили пред агента, че биха подписали с французина, само ако разтрогне със "сините". Левски може да загуби него и още 4 звезди без пари.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички