Колумбийско атакуващо дуо не отпътува с ЦСКА за Стара Загора


Колумбийско атакуващо дуо не отпътува с ЦСКА за Стара Загора
Снимка: CSKA.BG

3840 0

Двама от атакуващите футболисти на ЦСКА - Данило Асприля и Браян Морено, не отпътуваха с отбора за Стара Загора, където довечера "червените" гостуват на Берое.

Крилото лекува контузия в коляното и не тренира наравно със съотборниците си. Липсва яснота кога ще се случи това. Нападателят пък наскоро се завърна в игра след 4 месеца извън терена. Той взе участие в мача с Черно море (1:1).

Морено не е контузен, но остана извън групата заради включването в нея на Марселино Кареасо и изпълненият лимит за чужденци извън ЕС.

Петимата, които правилникът позволява да бъдат заявени за мач в Първа лига, в Стара Загора ще бъдат Сейни Санянг, Кареасо, Майкъл Естрада, Браян Кордоба и Жираир Шагоян. Поради същата причина в София остана и сърбинът Лазар Туфегджич, за когото не е ясно дали ще бъде продаден, или ще му се дадае шанс при Нестор Ел Маестро. А ето кой български нападател е набелязал ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички