Разрив между Херо и "Левски", Стойчо Стоев поема "сините"?


Разрив между Херо и "Левски", Стойчо Стоев поема "сините"?

1770 0

Димитър Димитров няма да се върне на "Герена", твърди "Меридиан мач". Съдбоносната среща между Георги Иванов и Херо, която ще се проведе днес, няма да завърши със сватба. "Левски" ще каже "не" на специалиста. Причина за това са сериозните претенции, които Димитров има, за да поеме отбора.

Херо настоява за мащабна селекция и критикува настоящите футболисти, казвайки, че с този потенциал "сините" нямат сили в битката за шампионската титла, каквато е неговата цел. Специалистът в голяма степен е прав, но в същото време клубът е в тежка финансова криза и няма възможност да изпълни изискванията. Бургазлията настоява и заплатите да се взимат навреме, което също не може да се гарантира от Тодор Батков.

Отделно от това на "Герена" са разочаровани от факта, че Херо е променил еднолично датата на финалната среща. Както е известно, тя трябваше да се проведе в понеделник и "сините" още в началото на седмицата да имат план за зимна подготовка. Заради очертаващия се провал в преговорите с Димитър Димитров, на "Герена" вече са започнали да търсят нов треньор. Според изданието бившият треньор на Лудогорец Стойчо Стоев е вариант номер едно за нов наставник на "Левски". Досега обаче с него не са водени преговори, въпреки че името му се обсъжда от няколко месеца. Стойчо е обявил, че е готов да поеме "Левски", без да предявява претенции за заплата и селекция.

Съществува и малка вероятност Георги Иванов да завърши сезона като треньор и директор на "сините".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички