Херо: Селекцията на "Левски" е провал, шансът да водя отбора е 50:50


Херо: Селекцията на "Левски" е провал, шансът да водя отбора е 50:50
Снимка: БГНЕС

1599 0

Очакваният като бъдещ треньор на "Левски" Димитър Димитров-Херо заяви, че шансовете да поеме отбора са 50:50. Всичко ще стане ясно на среща между него и собственика на клуба Тодор Батков, която е насрочена за 17 декември. 

Специалистът обяви сегашната селекция на "сините" за провал и обяви, че бъдещето му зависи от възможностите на клуба на трансферния пазар.

"За някои 3-4 месеца е загубено време, но за мен не е, защото "Левски" все пак е някаква кауза. И аз съм приел този ангажимент и държа на думата си. Имали сме някои уговорки за селекция и в сряда ще разбера дали има шанс това да се изпълни. Тогава ще реша дали ще водя отбора", заяви Димитров пред БНТ.

"Не съм започнал в началото на сезона, защото исках аз да си направя селекцията, подготовката, за да си нося отговорността. "Левски" винаги трябва да се бори за шампионската титла, а с този потенциал не виждам как ще се бори за това", категоричен е Херо.

Той е на мнение, че "сините" могат да са конкурентоспособни и с малък бюджет.

"Възможно е, при правилна политика и точна селекция. В Черноморец ни се получаваше, продадохме играчи, дето сме ги вземали от втора и трета дивизия, за 9 милиона. Един Манзоро, който вкара три гола на "Левски", го взех от трета дивизия", разкри Херо.

"Не искам да съм треньор на "Левски" на всяка цена. Искам като дойда, да постигна нещо, да мога да гледам хората в очите, а не да се чудя как да се оправдавам", завърши специалистът. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички