Херо: Някои клубове си оправиха бюджета с уговорки


Херо: Някои клубове си оправиха бюджета с уговорки

1692 0

Очакваният като нов наставник на "Левски" след Нова година Димитър Димитров-Херо направи някои разкрития за проблема с черното тото у нас. Според него през миналата година редица клубове в "А" група са си оправили бюджета за този сезон, след като са уговорили някои от мачовете си.

"С намаляването на отборите в "А" група не се повишава класата. Напротив - създават се предпоставки за корупция, особено във втората шестица. Миналата година, когато беше седмица, имаше уговорки, играеха на точни резултати и по този начин някои клубове си оправиха бюджета за следващия сезон", заяви специалистът пред "Канал3".

Той коментира и задържането на играчи на Черноморе, докато той водеше тима.

"Всичко е пиар акция, защото се оказа, че са играли мачове от Европа, а не от нашето първенство. Залагали са в букмейкърска агенция на чуждестранни мачове", заяви Димитров.

"Трябва да има воля от хората, които управляват футболния съюз, за да оправят нещата. Убеден съм, че президентите на клубове не трябва да бъдат в Изпълкома", категоричен бе бургазлията.

Както е известно, Димитров често алармира за "черно тото" у нас, заради което президентът на БФС Борислав Михайлов обяви, че го "проверява".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички