Разкритие: Полицията намери ракети и бомбички из целия стадион преди Левски - ЦСКА


Разкритие: Полицията намери ракети и бомбички из целия стадион преди Левски - ЦСКА
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

961 0

Остава малко над един час до първия съдийски сигнал до най-взривоопасния слъсък в българската Първа лига - а именно Левски срещу ЦСКА. Двата отбора се изправят един срещу друг за пореден път на Националния стадион "Васил Левкси", като мачът стартира в 14:45 часа.

Полицията осуети планове на феновете на Левски и ЦСКА

Феновете на Левски преди ЦСКА

Малко пред старта от СДВР дадоха специален брифинг, на който направиха разкрития за това, което са намерили из стадиона. Оказва се, че пет от монтираните камери не са работили.

Намерени са поставени приготовления за пирошоу, ракета и самодейни взривни дистанционни - тоест за бомбички. Всичко е внесено предварително на стадиона, като се посочва, се са били пропорзионално поставени из цялото съоръжение и са били добре скрити.

НА ЖИВО: Феновете на Левски срещу тези на ЦСКА (ОБНОВЯВА СЕ)

Много е вероятно да е имало подготовка за заря, защото ракетите са били с около 380 изстрела. Не е ясно дали и какво пирошоу ще видим по трибуните предвид реакцията на полицията. Припомняме, че малко преди мача Левски и ЦСКА отправиха общ призив и гореща молба към феновете си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички