Влади Въргала прогнозира 2 варианта за Левски - ЦСКА и защити Наско Сираков


Влади Въргала  прогнозира 2 варианта за Левски - ЦСКА и защити Наско Сираков
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

8194 0

Един от известните фенове на Левски Владислав Карамфилов – Въргала сподели очакванията си за предстоящата среща между "сините" и ЦСКА, като заяви, че вариантите са два за двубоя. Той изрази и любопитно мнение за ролята на Наско Сираков в клуба.

Подкрепа за Наско Сираков

Въргала има 2 варианта за мача Левски - ЦСКА

"Ако не беше Наско Сираков съм на мнение, че нямаше да се стигне до тук. Левски щеше да е разкъсан. Наско е герой и Левски е шампион по отношение на плащанията си. Нека се гледа от този момент за следващите две години и гледаме напред. Нямаме много класен състав, но имаме право да сме в играта. Футболисти ще дойдат. На новите попълнения гледам като една надежда. Имаме и други настоящи играчи, на които може да се разчита. За съжаление в дербито няма да играят Марин Петков и Асен Митков. Предстоящият мач е мач на Костов", заяви актьорът пред "Мач телеграф".

Според него и двата отбора са в най-разпиляното си състояние до момента през сезона. "Вариантите са два. Или ще е посредствена пасивна, дебнеща и пазеща се продукция, или ще е много атрактивен и офанзивен мач, в който дори и да го няма голямото майсторство, ще има едно сериозно единоборство в името на феновете и на честта. Друг вариант няма. В този момент Левски и ЦСКА са еманация на футбола в България. Това е нивото му", като допълни, че подкрепя Пламен Андреев, но очаква да е несигурен заради грешките си в Разград.

Още: ЦСКА се разплати с играчите преди дербито с Левски, Гриша Ганчев нарочно забавил заплатите?

"Шансовете са 50% на 50%. Те имат предимство в някои елементи, но ние имаме в други. На трибуните сме 70% на 30% в наша полза. Това го казвам, защото съм пристрастен. В този мач може всяка една грешка да се окаже ключова. Който първи допусне грешка, ще се върне много по-трудно в мача. Ние нямаме отборен дух. Няма лидер в редиците, около когото да се създаде атмосферата и подема. При ЦСКА е още по-зле. Мисля, че Николай Костов от много време няма база, на която да надгражда и да създава добавена стойност". А ЦСКА остана без талисмана си срещу Левски, няма победа без него през сезона.

Още: Вечните дербита на 7-и април: "Кошмарна" дата за ЦСКА и "мечтана" за Левски (ВИДЕО)

Единственият от Левски, вкарвал на ЦСКА, няма да играе, Фернандо Каранга пък гони рекорд

Левски - ЦСКА НА ЖИВО по ТВ: Къде и кога да гледаме Вечното дерби на България?

Левски срещу ЦСКА: Дерби без блясък, но с много заряд и с най-големия залог - реванш пред феновете

Николай Костов разкри как Левски ще победи ЦСКА и призна, че можел да предотврати разгрома от Лудогорец

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички