В чужбина отчетоха: Два са вариантите за наследник на Мъри в Левски


В чужбина отчетоха: Два са вариантите за наследник на Мъри в Левски
Снимка: Lap.bg

4635 0

Словенското издание nogomania.com направи любопитно разкритие във вторник, след като през уикенда стана окончателно ясно, че Левски остава без старши треньор след оттеглянето на Станимир Стоилов от поста. 

По този начин в Словения разкриха, че Славиша Стоянович и Славиша Йоканович са сред кандидатите на "Герена" за дългосрочни заместници на хасковлията.

Коментарите в чужбина

"Българският гранд Левски, който търси изход от голяма криза, си търси нов треньор. В мача за поемане на столичани отново е словенският треньор, който е стар познайник в Левски - Славиша Стоянович, който в момента не работи като треньор, е един от кандидатите за нов треньор", запозна читателите си гореспоменатото издание.

 

"Стоянович води българите два пъти досега. Първият през сезон 2018/2019, а след това отново през сезон 2020/2021. Освен Стоянович кандидат за Левски е и сръбският треньор Славиша Йоканович, който в момента работи в Русия. Йоканович със сигурност би бил по-скъп избор, тъй като той е треньор, работил в Уотфорд, Макаби от Тел Авив, Фулъм, Ал Гарафа, Шефилд Юнайтед и в момента в Динамо от Москва. Подобно на Стоянович и той ръководи Левски в миналото", допълва изданието.

Статистиката на Стоянович

Специалистът натрупа общо 33 срещи начело на клуба по време на двата си периода, като по време на първия - той записа 13 победи, реми и 6 загуби в рамките на 20 мача от август, 2018 г. до началото на следващата.

Вижте какво сподели самият Славиша Стоянович около идеята да се върне в Левски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички