Раздялата се "пече": Титуляр на Левски напуска "Герена", клубът е набелязал негов заместник


Раздялата се "пече": Титуляр на Левски напуска "Герена", клубът е набелязал негов заместник
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

13144 0

По всичко изглежда, че българският гранд Левски ще се раздели с титулярния си десен бек Драган Михайлович, съобщава "Тема Спорт".

Наскоро старши треньорът Станимир Стоилов бе разкрил, че клубът е предложил нови договори на вратаря Николай Михайлов и на Михайлович. Първият вече сложи подписа си под ново споразумение със "сините", но вторият все още не го е направил.

Причината е в това, че Михайлович иска да подпише за срок от 2 години, а на "Герена" му предлагат удължаване на престоя само с още една!

След шоу-програмата на стадион "Георги Аспарухов" на 24 май, Драган Михайлович качи в снимка в социалните мрежи, на която позираше за снимка със спечеланата Купата на България, заедно със своето семейство и отдолу написа "Това ще ни липсва", засилвайки още повече впечатленията, че вече е изиграл последния си мач за Левски.

На този етап клубът все още не е осигурил заместник на 30-годишния Михайлович, но изданието твърди, че вече има набелязан футболист за тази позиция и се очаква той да пристигне на "Герена" до началото на лятната подготовка.

Вижте още: Трансферен удар на „Герена“! Левски се подсилва с крило от чужбина

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички