Разделение между феновете на Левски, между Сираков и Стоилов - също?


Разделение между феновете на Левски, между Сираков и Стоилов - също?
Снимка: levski.bg

6402 0

Нещата в Левски не вървят не само на терена. Между треньора Станимир Стоилов и собственика Наско Сираков, които са от дълго време доказан екип, са възникнали търкания, информира вестник "24 часа".

Какви са причините?

Една от причините за това е "синята" селекция, друга са пропадналите контроли с руски отбори по време на зимния лагер в Дубай. Информацията гласи, че Стоилов не е харесал факта, че отборът е играл проверки с арабски отбори.

Може ли да се сигне до треньорска смяна?

Изданието се позовава на бившия председател на тръст "Синя България" Васил Колев, според когото няма да настъпи раздяла на собственика с треньора, въпреки напрежението между тях.

Както е известно, Левски е в най-лошата си серия за цялото си съществуване - 10 мача без победа, а шансовете за евроквота стават все по-илюзорни.

Феновете също са разделени?

Неразбирателството между Сираков и Стоилов е довело и до разделение между феновете, като едните подкрепят единия, другите - другия. А ето каква цел постави Сираков на Левски след 9-ия мач без победа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички