Илиана Раева шашна: Наско Сираков е причината за успехите на гимнастичките ни


Илиана Раева шашна: Наско Сираков е причината за успехите на гимнастичките ни
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

6069 0

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика - Илиана Раева, отдаде до голяма степен създадените страхотни традиции на страната ни в този спорт на своя съпруг Наско Сираков.

Тя постави легендата на Левски в основата на знаменитите поколения, които изкачиха множество върхове и направиха родината основен фактор в художествената гимнастика.

"Златната епоха, която художествената гимнастика има в момента, се дължи на Наско Сираков. Върнахме се в България около демократичните процеси. Нямаше как отново да работя в Левски заради отношенията ми с Нешка Робева. Тогава той ми каза да си направя клуб и че ще го финансира", спомни си Раева пред "Bulgaria on air" и продължи, определяйки се като жертва на задкулисие през последното повече от десетилетие.

"През последните 12 успешни години на художествената гимнастика бях реална жертва. Правени са много сериозни неща срещу художествената гимнастика, за да бъда уязвена аз. Изградила съм си житейска философия, че това е част от пътя и съм подготвена за такова нещо - знам как да го неутрализирам", допълни още тя.

Ето какво каза Раева относно последните новости при "сините"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички