Раева с футболен призив към държавата и с признание за Мъри: Наско го прие много тежко


Раева с футболен призив към държавата и с признание за Мъри: Наско го прие много тежко

3144 0

Президентът на българската федерация по художествена гимнастика -  Илиана Раева, бе гост в БНТ и получи възможност в края на интервюто си да изкаже мнение по наболели футболни теми.

Съпругата на Наско Сираков призна, че легендата на Левски е получил тежък удар при напускането на Станимир Стоилов, но бързо се е съвзел и е започнал да търси решения.

В същото време тя призова държавата да направи модерни стадиони на 10 български клуба, като даде и предложение какви критерии да се следват.

 

Откровенията на Раева

"Напускането на Станимир Стоилов? Прие го много тежко, естествено. Това беше голям удар за него. Но той знае каква е целта, знае каква е неговата мисия и много бързо успя да се отърси и започна да търси нови решения за стабилизирането на Левски.

На тема “футбол” единственото, което мога да кажа и ще си позволя да кажа като спортен човек и специалист е, че мечтая държавата да осъзнае какъв социален феномен е футбола и наистина това, което направиха преди много години Турция, сега Унгария и Румъния, да се вземе държавно решение да се построят стадиони в България. Това е толкова необходимо не само за футболните отбори, а за държавата, за авторитета на този спорт.

Не може да няма стадиони. Трябва да се вземе генерално решение. Адмирации за това, което се направи в Пловдив, но трябва същото в София, Варна. Да вземат последните 60 години и първите 10 клуба, които имат социално значение за развитието на футбола и изобщо за държавата, да построят на всички модерен стадион. Това е абсолютно задължително за държавата”, призова Илиана Раева.

Вижте кого Найденов определи за добър избор за следващ треньор на Левски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Шампионска лига

"Трябва да сме късметлии": Левандовски охлади мераците на Барселона за Шампионска лига

Суперзвездата на Барселона - Роберт Левандовски, "охлади" мераците на феновете на отбора за триумф в тазгодишното...

Реклама
Най-четени новини

виж всички