"Не ти се обаждат и няма как да станат шампиони", Найденов намекна кой трябва да поеме Левски


"Не ти се обаждат и няма как да станат шампиони", Найденов намекна кой трябва да поеме Левски
Снимка: принтскрийн

9162 0

Благодетелят на ЦСКА 1948 - Цветомир Найденов, изглежда, че може да реши треньорските казуси в Левски. На "Герена" през април се разделиха с големия фаворит на феновете - Станимир Стоилов, до края на сезона Елин Топузаков е начело, а тепърва ще става ясно кой ще поеме тима от лятото. 

В социалните мрежи босът на "червените" намекна, че "сините" трябва да върнат начело легендата Емил Велев, който изведе за последно клуба до титла през сезон 2008/09. 

Причината за изразеното мнение от страна на Найденов е публикация за предстоящия двубой тази вечер между ЦСКА 1948 и Левски, които си оспорват третата позиция в Първа лига. 

Закачката между фигурите

Именно в коментарите Цветомир Найденов и Емил Велев си размениха коментари, като всичко започна от втория: "С 0 на 3 ще се успокоиш?!", попита шеговито Кокала, което накара Найденов да му отговори, използвайки една от крилатите фрази на Велев – “Тихо малко, че говорим по телефона".

Тя бе отправена към фенове на Ботев Пловдив преди няколко години, а в последствие Найденов написа: "Коки, тия не ти се обаждат и няма как да станат шампиони, а ?".

Закачката между двамата предизвика коментарите от някои други потребители, като двамата продължиха да им отговарят.

Ето къде да гледате ЦСКА 1948 - Левски НА ЖИВО по ТВ!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички