Групата на Левски за ЦСКА 1948: Ники Михайлов и 2 безценни фигури се завръщат


Групата на Левски за ЦСКА 1948: Ники Михайлов и 2 безценни фигури се завръщат
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2185 0

Започват сблъсъците в шампионската група от плейофната фаза в Първа лига. Старт на дуелите ще даде битката за бронзовите медали. Третият в подреждането ЦСКА 1948 посреща на стадион "Витоша" в Бистрица четвъртия Левски.

Добрите новини за Елин Топузаков са, че в отбора се завръщат много важни фигури в центъра на терена. Категорично при загубата от Локомотив Пловдив се усети липсата на Филип Кръстев и Андриан Краев в средата.

Дуото от халфовата линия се завръща в групата, като там отново попада и вратарят Николай Михайлов, който е и капитан в отбора. Ето и пълната група на Левски за мача с ЦСКА 1948:

Николай Михайлов, Пламен Андреев, Патрик-Габриел Галчев, Жереми Петрис, Ноа Сонко Сундберг, Кристиан Димитров, Келиан ван дер Каап, Вендерсон Цунами, Андриан Краев, Асен Митков, Филип Кръстев, Ивелин Попов, Асен Чандъров, Илиян Стефанов, Джавад Ел Джемили, Марин Петков, Уелтън, Роналдо, Рикардиньо.

Срещата между "сини" и "червени" започва в 20:00 часа днес (14.05). Ще можете да следите дербито за третото място в Първа лига ЦСКА 1948 - Левски НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички