Радостин Василев: БФС и държавата подкрепят Левски, а той отдавна трябваше да е без лиценз


Радостин Василев: БФС и държавата подкрепят Левски, а той отдавна трябваше да е без лиценз
Снимка: БГНЕС

16679 0

Бившият юрист на ЦСКА Радостин Василев заяви, че Левски отдавна е трябвало да бъде оставен без лиценз. Според него, държавата много е помагала на "сините", а БФС също ги подкрепя, въпреки че любимец им е Лудогорец.

"Държавата през последните 10 години помага на различни клубове по един или друг начинфакт. Дали е целесъобразно, правилно или неправилно, е отделен въпрос. Понеже ме питате за ЦСКА и Левски. Мисля, че в тази ситуация вече не може да се помага на Левски от държавата. Тя достатъчно много, дълги години, подкрепя Левски. Българския футболен съюз през последните 15 години, независимо от появата на Лудогорец, който му е любимец, също подкрепя Левски", заяви юристът в ефира на телевизия "7/8".

"Левски трябваше да бъде оставен без лиценз много отдавна заради своите задължения, това е истината. В момента държавата не трябва да помага на един от двата гранда, при положение че остави другия да фалира. По-скоро Левски трябва да премине през един катарзис. Това го казвам не защото съм фен на ЦСКА, а защото го изисква справедливостта", допълни Василев. За фалит на Левски намекна наскоро и Димитър Пенев (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички